FORVENTNINGER
"Vi ønsker å gi deg den fineste opplevelsen når du skal finne din brudekjole."​
FORLOVET?
Gratulerer med forlovelsen!
Vi anbefaler at du begynner prøvingen tidligst ett år før bryllupet, da sesonger og kjoler vil endre seg,
Våre designere har opptil 6 måneders bestillingstid og vår samarbeidspartner EBI skredderi ønsker for tiden å utføre tilpasninger ca. 3 måneder før bryllupet.
Generelt anbefaler vi at sommerbruder har bestilt sin kjole i løpet av høsten og at høstbruder har bestilt sin kjole i løpet av årets første kvartal.
SENT UTE?
Fortvil ikke, vi har direkte salg av utvalgte butikkmodeller, noen lagerførte modeller og noen av våre designere kan levere på kort tid.
BOOKING?
For å prøve kjoler hos oss må man booke seg inn på en prøvetime. Finn ønsket tidspunkt på vår bookingside.
Om du ikke finner ledig tid når det passer deg, kan du sette deg på venteliste eller kontakte oss, så hjelper vi deg.
Ettermiddagstimer og lørdager fyller seg raskt opp og vi anbefaler deg å være tidlig ute for disse timene.
DROP-IN?
Du er velkommen til oss for å ta en titt før du eventuelt booker prøvetime, men ring oss og avtal tid på forhånd slik at vi er tilgjengelige for deg.
Dette anbefales også om du vil komme innom for å se på tilbehør.
Drop-in er som regel ikke mulig på lørdager.
DEN FØRSTE PRØVETIMEN
Du vil ha vår fulle oppmerksomhet i 75 minutter. Alle våre konsulenter har lang bransjeerfaring og vi vil veilede deg gjennom prøvetimen, gi deg råd og være din stylist på veien mot drømmekjolen. Kom med et åpent sinn og la oss inspirere deg.
Vi anbefaler at du til prøvetimen har på deg et nude-farget undertøy og minimalt med sminke. Prøvesko har vi hos oss.
Se gjerne vår instagram for inpirasjon. Våre bilder her representerer hvem vi er, stilen vi har og designerne vi fører til en hver tid.
FAMILIE OG VENNER
Ta gjerne med deg forlovere, venner eller familie som kjenner deg godt til prøvetimen. Vi anbefaler å begrense antall personer til tre.
Stol på deg selv og velg den kjolen du føler deg aller finest i.
BABY OG BARN?
Vi anbefaler å komme uten barn, slik at du kan ha fullt fokus på prøvingen. Vi har dessverre ikke plass til barnevogn hos oss, men dersom du ikke får barnevakt kan du ta bagen med inn. Lørdager tillater vi ikke barn.
FOTOGRAFERING?
Ta gjerne bilder under prøvingen, men det viktigste er følelsen du får når du står i kjolen. En prøvemodell er en prøvemodell og vil sjelden sitte perfekt.
PRISER?
Majoriteten av våre kjoler finner du mellom kr 25.000,- og 35.000,-, men sortimentet strekker seg fra 10.000,- til 75.000,-
UTVALG
Sortimentet består av et håndplukket utvalg og listen over designere og kjoler vil være i kontinuerlig utvikling. Vi vil derfor bare ha noen få utvalgte modeller fra visse designere. De fleste av våre prøvemodeller er str. 34 - 40, men kjolene våre kan bestilles i de fleste størrelser.
VANSKELIG Å VELGE…?
Klarte du ikke å bestemme deg på første prøvetime? Book deg inn på én gratis oppfølgingstime, og vi setter av nye 75 minutter til deg.
JA!
Når du har funnet drømmekjolen tar vi dine mål, skriver kontrakt og bestiller kjolen i en størrelse hos utvalgt designer, tilnærmet dine mål.
BETALING?
Halvparten av kjolen betales før kjolen settes i bestilling. Resten betales ved uthenting. Vi aksepterer alle typer kort eller vi kan sende deg faktura. Kjolen settes i bestilling så snart forskuddet er innbetalt.
HVA NÅ?
Vi kontakter deg når kjolen har kommet inn til oss for å sette opp en ny tid for prøving.
På denne timen har vi tid til å se på det tilbehøret du måtte ønske og vi avtaler videre skreddertime. Du betaler nå restbeløpet og får kjolen med deg.
TILPASNINGER?
Det vil nesten alltid være nødvendig med tilpasninger for å få kjolen helt perfekt. Kostnad for tilpasning er ikke inkludert i kjoleprisen.
Vår erfaring tilsier at man må beregne ca. kr 5.000,- til 10.000,- for tilpasninger. Kostnaden avhenger av omfang og ønsker.
SKREDDER
White by Green samarbeider med EBI Skredderi i Bygdøy alle 19. Vi er med deg på første skreddertime i deres lokaler som en gratis tilleggstjeneste. Denne timen avholdes normalt ca. 2-3 måneder før bryllupet.
Avtale om tilpasninger inngås direkte med skredder. Husk å ha med deg skoene du skal bruke på bryllupsdagen til denne timen. Du gjennomfører selv den siste prøving hos skredder etter egen avtale.
Du står selvsagt fritt til å ta med deg kjolen din til en annen skredder.
RENS
Ha det gøy på den store dagen! Kjolen vil trenge en rens uansett. Vi anbefaler Vinderen Rens - renseri.no og allRens Skedsmokorset - allrens.no
DESSVERRE...
Hos oss selger vi ikke selskapskjoler, eller antrekk til brudgom.
Vi har kun brudekjoler for salg og tilbyr ikke utleie.
BILDER
Tagg oss på Instagram #whitebygreen, og send oss gjerne høyoppløselige bilder fra den store dagen til post@whitebygreen.no. Vi setter stor pris på om vi kan få lov å dele disse i våre sosiale kanaler.
Tusen takk!
ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER
Våre åpningstider er veiledende og vi holder åpent etter booking og avtale.
mandag - fredag 10 - 18
torsdag 10 - 20
lørdag 09.30 - 18.30
Book din prøvetime her: