FORVENTNINGER
"Vi ønsker å gi deg den fineste opplevelsen når du skal finne din brudekjole."​
FORLOVET?
Gratulerer med forlovelsen!
Vi anbefaler at du begynner prøvingen når du er klar for å finne kjolen din, og tidligst ett år før bryllupet, da sesonger og kjoler vil endre seg,
Våre designere har opptil 7 måneders bestillingstid og våre anbefalte skreddere ønsker deg inn for tilpasninger ca. 2-3 måneder før bryllupet.
Generelt anbefaler vi at sommerbruder har bestilt sin kjole i løpet av høsten og at høstbruder har bestilt sin kjole i løpet av årets første kvartal.
SENT UTE?
Fortvil ikke, vi har direkte salg av utvalgte butikkmodeller, lagerførte modeller og noen av våre designere kan levere på kort tid.
BOOKING?
For å prøve kjoler og se på tilbehør hos oss må man booke seg inn på en prøvetime/tilbehørstime. Tilgjengelige timer finnes på vår bookingside.
Du kan eventuelt sette deg på venteliste eller kontakte oss, så hjelper vi deg.
Ettermiddagstimer og lørdager fyller seg raskt opp og vi anbefaler deg å være tidlig ute for disse timene.
DROP-IN?
Du er velkommen til å ta en titt før du eventuelt booker prøvetime, men ring oss og avtal tid på forhånd.
Drop-in er ikke mulig på lørdager.
DEN FØRSTE PRØVETIMEN
Du vil ha vår fulle oppmerksomhet i 75 minutter. Alle våre konsulenter har lang bransjeerfaring og vi vil veilede deg gjennom prøvetimen, gi deg råd og være din stylist på veien mot drømmekjolen. Kom med et åpent sinn og la oss inspirere deg.
Vi anbefaler at du til prøvetimen har på deg et nude-farget undertøy og minimalt med sminke. Prøvesko har vi hos oss.
Se gjerne vår instagram for inpirasjon. Våre bilder her representerer hvem vi er, stilen vi har og designerne vi fører til en hver tid.
FAMILIE OG VENNER
Ta gjerne med deg forlovere, venner eller familie som kjenner deg godt til prøvetimen. Vi anbefaler å begrense antall personer til tre og våre rom har maksbegrensninger
Stol på deg selv og velg den kjolen du føler deg aller finest i.
BABY OG BARN?
Vi anbefaler å komme uten barn, slik at du kan ha fullt fokus på prøvingen. Vi har dessverre ikke plass til barnevogn hos oss, men dersom du ikke får barnevakt kan du ta bagen med inn. Lørdager tillater vi ikke barn.
FOTOGRAFERING?
Ta gjerne bilder under prøvingen, men det viktigste er følelsen du får når du står i kjolen. En prøvemodell er en prøvemodell og vil sjelden sitte perfekt.
PRISER?
Majoriteten av våre brudekjoler finner du mellom kr 25.000,- og 35.000,-, men sortimentet består av alt fra korte kjoler til couture mellom 10.000,- og 100.000,-
UTVALG
Vi har et håndplukket utvalg og listen over designere og kjoler vil være i kontinuerlig utvikling. Vi vil derfor bare ha noen få utvalgte modeller fra visse designere.

Våre kjoler kan bestilles i alle størrelser, men vi plukker våre prøvemodellstørrelser ut ifra stylen. De fleste av disse er str. 34 – 40.

Våre modeller er stort sett kjoler i myke konstruksjoner som er lette å bære. Ønsker du mer korsetterte kjoler og har behov for mer støtte vil vårt utvalg være noe mindre.

Størrelse varierer fra de ulike designerne og vanlige klær generelt. Vi går derfor ut fra målskjemaet til den respektive designer ved bestilling av kjole.
VANSKELIG Å VELGE…?
Klarte du ikke å bestemme deg på første prøvetime? Book deg inn på én gratis oppfølgingstime, og vi setter av nye 75 minutter til deg.
JA!
Når du har funnet drømmekjolen tar vi dine mål, skriver kontrakt og bestiller kjolen i en størrelse hos utvalgt designer, tilnærmet dine mål.
Bestemmer du deg i etterkant av en avholdt prøvetime ringer du oss, så booker vi deg inn på en måltagningstime.
BETALING?
Halvparten av kjolen betales før kjolen settes i bestilling. Resten betales ved uthenting. Vi aksepterer alle typer kort eller vi kan sende deg faktura. Kjolen settes i bestilling så snart forskuddet er innbetalt.
Prøvemodeller betales fullt ut ved kjøp.
RETUR
Innbetaling av forskuddsbeløp ved bestilling av ny kjole er bindende, og refunderes ikke da kjolen bestilles spesifikt til deg ihht. mål og størrelse.
Retur er ikke mulig ved salg av prøvemodeller eller salgsvarer.
HVA NÅ?
Vi tar kontakt når kjolen har kommet inn og booker deg inn på en prøving og uthentstime.
Vi ser på tilbehøret du måtte ønske og gir deg våre anbefalinger om skreddertilpasninger. Du betaler restbeløpet og får kjolen med deg hjem.
Vi gjør oppmerksom på at vi har begrenset lagringsplass og har ikke anledning til å oppbevare kjolen hos oss.
SKREDDERTILPASNINGER?
Det vil nesten alltid være nødvendig med tilpasninger for å få kjolen helt perfekt. Kostnad for tilpasning er ikke inkludert i kjoleprisen.
Vår erfaring tilsier at man må beregne ca. kr 5.000,- til 15.000,- avhengig av omfang og ønsker.
Vi anbefaler EBI Skredderi AS i Bygdøy alle 19, tel 91325164 og Majorstua Systudio AS i Industrigata 60, tel 40082500 for skreddertilpasninger. Avtale om tilpasninger inngås direkte med skredder og avholdes normalt ca. 2-3 måneder før bryllupet. Du står selvsagt fritt til å ta med deg kjolen til en annen skredder.
Om ønskelig kan en av våre designere være med deg til første skreddertime hos en av våre anbefalte skreddere, konsultasjon kr 900,- per time.
RENS
Ha det gøy på den store dagen! Kjolen vil trenge en rens uansett. Vi anbefaler Vinderen Rens - renseri.no og allRens Skedsmokorset - allrens.no
DESSVERRE...
Hos oss selger vi ikke selskapskjoler, eller antrekk til brudgom.
Vi har kun brudekjoler for salg og tilbyr ikke utleie.
BILDER
Tagg oss på Instagram @whitebygreen, og send oss gjerne høyoppløselige bilder fra den store dagen til post@whitebygreen.no. Vi setter stor pris på om vi kan få lov å dele disse i våre sosiale kanaler.
Tusen takk!