PERSONVERNERKLÆRING
WHITE BY GREEN bryr seg om dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser for WHITE BY GREEN - GREEN ANKER HOLDING AS (org.nr 997700996), heretter kalt Behandlingsansvarlig
Erklæringen gir informasjon om databehandling som utføres av Behandlingsansvarlig og beskriver formålet med denne.
Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med salongen på mail, oppfølging av ordre, time-booking, viktig informasjon og bokføring.
Ved markedsføring på e-post/sms innhenter vi et eksplisitt samtykke på forhånd.
Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.
Opplysninger som innhentes
Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer prøvetime på whitebygreen.onlinebooq.net, når du er i kontakt med oss på telefon for å booke prøvetime, når du kontakter oss via via e-post, eller handler hos oss.
Hvor lagrer vi informasjon om deg og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
Fysisk lagring på papir: Dersom du finner drømmekjolen hos oss vil vi lagre informasjon som er nødvendig for å følge opp din bestilling. Informasjon som lagres er vår salgsavtale som inkluderer personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-post, bryllupsdato og kjolestørrelse.
Underleverandører:
Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.
Kjoleleverandører: Navn og bryllupsdato vil deles med leverandøren som mottar din kjolebestilling for å kunne identifisere og holde rede på våre bestillinger hos seg.
One.com: One.com er vårt system for å håndtere e-post. Alle innkommende og utgående e-poster lagres hos one.com
Onlinebooq.net: Onlinebooq.net administrerer vår online booking-tjeneste og når du booker prøvetime hos oss vil de personopplysninger du oppgir lagres i deres skybaserte tjeneste.
Google Analytics: Google Analytics benyttes for analyse av trafikk for bedre optimalisering av vår hjemmeside. IP-adresser og besøksmønster lagres.
Visma: Visma er vårt regnskapssystem og data som er nødvendig for bokføring lagres her. Det kan være informasjon som Navn, adresse, telefonnummer, ordrer, faktura.
Izettle: Om du betaler med kort i vår fysiske butikk vil personlig informasjon som kortnummer sendes til Izettle for behandling av betalingen.
Kommunikasjon gjennom e-post og sms: Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms med bekreftelse om opprettet prøvetime, endring av prøvetimer, sletting av prøvetimer. Vi vil også benytte e-post eller telefonnummer ved behov for kontakt i forbindelse med oppfølging av ditt kundeforhold – eks. Oppfølging etter en prøvetime, oppdatering om din ordre, avtale om skreddertimer etc.
Innsyn og retting: Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.
Oppbevaring og sletting: Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.
Informasjon om bruk av informasjonskapsler:
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan du lese mer her:
Her kan du lese mer om hvordan du selv kan administrere bruk av informasjonskapsler:
Samtykke i bruk av informasjonskapsler:
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.​
Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:
Google Analytics:
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.
Google Adwords:
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.