Vi ber deg lese dette før du kommer på din prøvetime hos oss.

Vi gleder oss til å se deg!
DEN FØRSTE PRØVETIMEN
Du vil ha vår fulle oppmerksomhet i 75 minutter. Alle våre konsulenter har lang bransjeerfaring og vi vil veilede deg gjennom prøvetimen, gi deg råd og være din stylist på veien mot drømmekjolen. Kom med et åpent sinn og la oss inspirere deg.
Vi anbefaler at du til prøvetimen har på deg et nude-farget undertøy og minimalt med sminke. Prøvesko har vi hos oss.
Se gjerne vår instagram for inpirasjon. Våre bilder her representerer hvem vi er, stilen vi har og designerne vi fører til en hver tid.
PRISER?
Majoriteten av våre kjoler finner du mellom kr 25.000,- og 35.000,-, men sortimentet strekker seg fra 10.000,- til 75.000,-
UTVALG
Vi har et håndplukket utvalg og listen over designere og kjoler vil være i kontinuerlig utvikling. Vi vil derfor bare ha noen få utvalgte modeller fra visse designere.

Våre kjoler kan bestilles i alle størrelser, men vi plukker våre prøvemodellstørrelser ut ifra stylen. De fleste av disse er str. 34 - 40,

Våre modeller er stort sett kjoler i myke konstruksjoner som er lette å bære. Ønsker du mer korsetterte kjoler og har behov for mer støtte vil vårt utvalg være noe mindre.

Størrelse varierer fra de ulike designerne og vanlige klær generelt. Vi går derfor ut fra målskjemaet til den respektive designer ved bestilling av kjole.
FAMILIE OG VENNER
Ta gjerne med deg forlovere, venner eller familie som kjenner deg godt til prøvetimen. Vi anbefaler å begrense antall personer til tre.
I det rosa rommet kan dere være maks 3 inkl. brud
I Atelieret kan dere være maks 4 inkl. brud
I Salongen kan dere være maks 5 inkl. brud
BABY OG BARN?
Vi anbefaler å komme uten barn, slik at du kan ha fullt fokus på prøvingen. Vi har dessverre ikke plass til barnevogn hos oss, men dersom du ikke får barnevakt kan du ta bagen med inn. Lørdager tillater vi ikke barn.
DESSVERRE...
Vi har kun brudekjoler for salg og tilbyr ikke utleie.
FOTOGRAFERING?
Ta gjerne bilder under prøvingen, men det viktigste er følelsen du får når du står i kjolen. En prøvemodell er en prøvemodell og vil sjelden sitte perfekt.
VANSKELIG Å VELGE…?
Klarte du ikke å bestemme deg på første prøvetime? Book deg inn på én gratis oppfølgingstime, og vi setter av nye 75 minutter til deg.
JA!
Når du har funnet drømmekjolen tar vi dine mål, skriver kontrakt og bestiller kjolen i en størrelse hos utvalgt designer, tilnærmet dine mål.
BETALING?
Halvparten av kjolen betales før kjolen settes i bestilling. Resten betales ved uthenting. Vi aksepterer alle typer kort eller vi kan sende deg faktura. Kjolen settes i bestilling så snart forskuddet er innbetalt.
HVA NÅ?
Vi kontakter deg når kjolen har kommet inn til oss for å sette opp en ny tid for prøving.
På denne timen har vi tid til å se på det tilbehøret du måtte ønske og vi avtaler videre skreddertime. Du betaler nå restbeløpet og får kjolen med deg.
SKREDDERTILPASNINGER?
Det vil nesten alltid være nødvendig med tilpasninger for å få kjolen helt perfekt. Kostnad for tilpasning er ikke inkludert i kjoleprisen.
Vår erfaring tilsier at man må beregne ca. kr 5.000,- til 15.000,- avhengig av omfang og ønsker.
Vi anbefaler EBI Skredderi AS i Bygdøy alle 19, tel 91325164 og Majorstua Systudio AS i Industrigata 60, tel 40082500 for skreddertilpasninger. Avtale om tilpasninger inngås direkte med skredder og avholdes normalt ca. 2-3 måneder før bryllupet. Du står selvsagt fritt til å ta med deg kjolen til en annen skredder.
Om ønskelig kan en av våre designere være med deg til første skreddertime hos en av våre anbefalte skreddere, konsultasjon kr 800,-
BILDER
Tagg oss på Instagram #whitebygreen, og send oss gjerne høyoppløselige bilder fra den store dagen til post@whitebygreen.no. Vi setter stor pris på om vi kan få lov å dele disse i våre sosiale kanaler.
Tusen takk!
ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER
Våre åpningstider er veiledende og vi holder åpent etter booking og avtale.
mandag - fredag 10 - 18
lørdag 09.30 - 18.30
Book din prøvetime her: